Pas voor de spits - mijdingsgebied

Hoe werkt het?

Pas voor de Spits beloont automobilisten die vaker dan voorheen de ochtend- en/of avondspits in de regio Rotterdam weten te mijden. Dit kan bijvoorbeeld door gebruik te maken van alternatief vervoer (OV, fiets, scooter, motor), thuiswerken of voor of na de spits te reizen.

Tijdens de spitsperiodes ('s morgens van 07.00 - 09.00 uur en 's avonds van 16.00 - 18.00 uur) dienen automobilisten alle wegen binnen het gemarkeerde gebied op de kaart hiernaast te mijden.

 
Spitsmijden

Wat hebben wij u te bieden?

Wanneer u zich aanmeldt voor Pas voor de Spits, kunt u gebruik maken van onze gratis navigatieapp Superroute. Deze app voorziet u van de slimste route naar uw bestemming.

Weet u met behulp van de Superroute app de spits in de regio Rotterdam te mijden? Dan verdient u daarmee punten, die u kunt inwisselen voor mooie prijzen in de Pas voor de Spits webshop.

 
Telefoon

Superroute App

De Superroute app begeleidt u via de slimste route naar uw bestemming. Bovendien kunt u met behulp van de Superroute app eenvoudig uw spitsmijdingen vastleggen. Hoe u dit doet, vindt u in de Quick Start.

Lukt het u om de ochtend- en/of avondspits in de regio Rotterdam te mijden? Dan verdient u punten, welke u kunt inwisselen voor mooie prijzen in de webshop.